Read/Post Comment: 0 Posted by traluca /  14.12.2022
CURS ACREDITAT COPSI
TULBURĂRILE DE PRONUNȚIE (DISLALIE, DIZARTRIE, RINOLALIE, APRAXIE)Vă anunțăm lansarea înscrierilor pentru cel mai nou curs ASTTLR, un curs acreditat COPSI-Colegiul Psihologilor din Romania.
Pentru inscrieri vă rugăm să accesați link-ul următor sau să scanați codul QR
https://forms.gle/Roz1fku1tXWvDyLy9
Debutul programului de formare -14 ianuarie 2023!
Cursul se intitulează Tulburările de pronunție (dislalie, dizartrie, rinolalie, apraxie), se derulează pe parcursul a 12 ore de formare, iar la final cursanții vor dobândi 12 credite CPR.
Cursul este dedicat celei mai stringente problematici din sfera logopedică, unde elementul de clasic se îmbină cu cel de modern și nou., iar informațiile științifice cu cele practice

Coordonator program de formare: Dr. Adriana Cândea
Formatorii - Dr.Dorina Talas, Drd. Claudia Lupuleac, Lacramioara Buzzo, Antonela Chezan, Mitea Sarolta, Dr. Adriana Cândea.

Precizări importante:
  • Cursul acreditat COPSI-Tulburările de pronunție (dislalie, dizartrie, rinolalie, apraxie) se va derula online, pe platforma ZOOM, 12 ore de formare, în weekend-ul - 14-15 ianuarie 2023
    La final cursanții vor dobândi 12 credite CPR - COPSI-Colegiul Psihologilor din Romania.
    Cei care NU sunt înscriși în COPSI, pot urma acest curs și primesc un certificat de formare din partea ASTTLR, cu număr de ore de formare. Prin CCD-uri aceste cursuri pot fi echivalate și primesc credite profesionale transferabile.
    Se pot înscrie la curs și absolvenți de alte specialități decât Psihologie si Psihopedagogie specială, dar acele persoane nu primesc credite COPSI, ci certificate cu număr de ore de formare.
    Taxa pentru acest curs este 300 lei pentru membrii ASTTLR și 350 lei pentru externi. Această taxă se achitata la înscriere în contul ASTTLR - RO03BTRL01301205E81963XX, deschis la Banca Transilvania.


Vă așteptăm cu drag la acest curs!


printer friendly {PDF=create pdf of this news item^news.74}