News Item: Congresul CPOLOL
(Category: Misc)
Posted by Trifu Raluca
Friday 07 November 2014 - 19:59:42

În perioada 8-9 May 2015 va avea loc la Florența, Italia, cel de al 9-lea Congres al CPLOL (Asociația Europeană a Logopezilor), organism la care ASTTLR este afiliat.

În continuare pot fi gasite informatii utile pentru cei care doresc sa participe cu lucrarea sau ca audient la acest congres.Sloganul congresului este "Uși deschise către comunicare" . Se dorește ca prezentările oferite în programului științific al Congresului să determine ocadrul pentru o comunicare mai bună în cazul copiilor și adulților cu tulburări de limbaj verbal și non-verbal, și de asemenea să faciliteze comunicarea dintre specialiștii în terapia de limbaj din Europa.
Comitetul organizatoric al congresului acceptă, până la data de 1 Noiembrie 2014 abstracte privind evaluările practice, metode de terapie și prevenție, experiența în educația inițială. Sunt bine venite și abstractele care se concentrează pe aspectele de ordin teoretic în patologia limbajului și a vorbirii.

Principalele teme ale ongresului pentru anul 2015 sunt:
- Tulburări ale limbajului verbal și non verbal la copii
- Tulburări achiziționate de limbaj, vorbire și înghițire la adulți și vârstnici
- Terapia tulburărlor de limbaj și de vorbire: educație și profesie

Cei care doresc să se inregistreze pot accesa site-ul Congresului

http://www.cplolcongress2015.eu/


PhD Lecturer Carolina Bodea Hategan
Special Education Department
Faculty of Psychology and Education Sciences
Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca


This news item is from Date ASTTLR:CUI 28916696. Cont bancar Ro03 BTRL 0130 1205 E819 63XX, deschis la Banca Transilvania.
( http://asttlr.ro/news.php?extend.2 )