Read/Post Comment: 0 Posted by traluca /  28.02.2021
ZIUA EUROPEANĂ A TERAPIEI TULBURĂRILOR DE LIMBAJ ȘI DE VORBIRE 2021
ASTTLR are plăcerea de a anunța organizarea a 2 evenimente distincte, care marchează Ziua Europeană a Terapiei Tulburărilor de Limbaj și de Vorbire

În data de 6 martie 2021 - ASTTLR, sub cupola CPLOL/ESLA - European Speech and Language Therapy Association, celebrează Ziua Europeană a Terapiei Tulburărilor de Limbaj și de Vorbire.

Scopul acestui eveniment anual este de a crește gradul de conștientizare asupra terapiei tulburărilor de limbaj și vorbire, dar și de înțelegere a rolului terapeuților de limbaj(SLT).

Tema zilei din 2021 este Telepractice and digital technologies in Speech and Language Therapy /Telepractica și tehnologiile digitale în terapia tulburărilor de limbaj și de vorbire.

În această zi terapeuții de limbaj (SLT)/logopezi din întreaga Europă se vor uni pentru a organiza ateliere, sesiuni de instruire, sesiuni media, seminarii, webinarii, conferințe, dar și pentru a promova modul în care terapia on line a fost integrată în practica terapiei de limbaj.

Cu această ocazie ASTTLR vă invită să vă alăturați demersurilor de marcare a Zilei Europene a Terapiei Tulburărilor de Limbaj și de Vorbire, prin participare Dvs în cadrul a două evenimente distincte.

6 Martie 2021- European Day 2021- Webinar ESLA. Ora 11.00 AM - România ( 10.00 AM CET)
1. Eveniment de lansare The European Speech and Language Therapy Association (ESLA) și de celebrare a European SLT Day.

Evenimentul este public, deschis participanților prin transmitere zoom și Facebook Streaming.

Invitați
  • Roberta Metsola, Vice President of the European Parliament

  • Asst Prof Dr Mieke Moerman, ENT/Phoniatrician și SLT: “Applying E-health to conform with European regulations in Speech and Language Therapy”.

Informații eveniment

6 Martie 2021- Webinarul - Terapia on line și Tehnologiile Digitale. Ora 17.00 România.

2. Eveniment adresat membrilor ASTTLR, conform raportării de cotizant ESLA/CPLOL( cotizație anuală plătită până la data de 5 martie 2021 către ASTTLR).


Evenimentul este certificat prin diplomă de participare.


printer friendly {PDF=LAN_NEWS_24^news.59}

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup