PROGRAM DE EVALUĂRI GRATUITE ÎN CABINETELE PARTENERE

Ziua europeană a terapiei de limbaj și de vorbire
Read/Post Comment: 0 Posted by traluca /  04.03.2021
Campania Ziua Europeana SLT - 6 martie 2021


În data de 6 martie 2021 - ASTTLR, sub cupola CPLOL/ESLA - European Speech and Language Therapy Association, celebrează Ziua Europeană a Terapiei Tulburărilor de Limbaj și de Vorbire.

Scopul acestui eveniment anual este de a crește gradul de conștientizare asupra terapiei tulburărilor de limbaj și vorbire, dar și de înțelegere a rolului terapeuților de limbaj(SLT).

Tema zilei din 2021 este Telepractice and Digital Technologies in Speech and Language Therapy /Telepractica și tehnologiile digitale în terapia tulburărilor de limbaj și de vorbire.

În această zi terapeuții de limbaj (SLT)/logopezi din întreaga Europă se vor uni pentru a organiza ateliere, sesiuni de instruire, sesiuni media, seminarii, webinarii, conferințe, dar și pentru a promova modul în care terapia on line a fost integrată în practica terapiei de limbaj.

Cu această ocazie ASTTLR desfășoară o campanie de conștientizare a tulburărilor de limbaj și promovează, prin cabinetele partenere sesiuni de evaluare gratuită.

Vă invităm să consultați lista cabinetelor partenere și să intrați în contact cu acestea pentru a beneficia de o evaluare gratuită.printer friendly {PDF=LAN_NEWS_24^news.60}

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup